Webtárhelyek leirása

  • Tárhely választás

Napjainkban a webtárhely és webszerver iparágban óriási a konkurencia. Egyre több szolgáltató jelenik meg a piacon, itthon is, de Európa és világszerte is egyaránt. Természetesen mindegyik érvényesülni akar, és próbálnak kissé más-más célközönséget kialakítani maguknak, így az ajánlatok, az extra opciók és az árak eltérnek egymástól.

Egy ilyen komplex piaci helyzetet nagyon nehéz átlátni, megtalálni a számunkra legjobb ajánlatot pedig nagyon sok munkát és utánajárást igényel. Sőt mi több, sosem lehet tudni, hogy a szolgáltató tényleg betartja azt, amit ígért, vagy csak a reklám kedvéért írta ki nagybetűkkel, azt, hogy náluk korlátlan a sávszélesség és 100 %-os az uptime. Nos, egyértelmű, hogy ha a legtöbb felhasználónak pozitív tapasztalatai vannak egy tárhely szolgáltatóval kapcsolatban, akkor az valószínűleg őszinte, és betartja az ígéreteit. Ha viszont sokan szidnak egy webhostot, akkor az, nem tűnik túl ígéretesnek.

Honlapunknak, pontosan az a célja, hogy segítsen a tárhely választásban. Kiválogattuk azt a 10 nemzetközi tárhely szolgáltatót, amelyek a leghíresebbek, legtöbben használják, legjobbak az ajánlataik, és amelyekről a legtöbb pozitív véleményt lehet találni az interneten. Ezeket összehasonlítottuk egymással egy táblázatban, és elemeztük is őket.