Európai tárhely szolgáltatók

Európai tárhely szolgáltatók

WebHosting UK

A 2001-ben alapult WebHosting UK, az Egyesült Királyságok első számú tárhely szolgáltatója, mely megbízható és elfogadható áru szolgáltatást nyújt ügyfeleinek. Rengeteg típusú tárhely csomag közül választhatnak az érdeklődők: megosztott tárhelyek, virtuális és semi -dedikált szerverek, dedikált szerverek, felhő alapú tárhelyek , viszonteladói tárhelyek épp úgy Windows mint Linux alapon.

Link: Web Hosting UK

  • Tovább

Dataflame

 A Dataflame Internet Services Ltd, egy Angliában és Walesben regisztrált tárhely szolgáltató mely könnyen használható, minőségi szolgáltatást nyújt ügyfeleinek.

Első sorban az egyszerű kezelhetőséget tartják szem előtt, hogy a teljesen kezdők is pár kattintással el tudják indítani a weboldalukat.

Link: DataFlame

  • Tovább

ICDSoft

Az 1999-ben alapult icdsoft nevű tárhely szolgáltató ma már több mint 100 000 domain név számára biztosítja a tárhelyet több mint 140 országban világszerte. A szuper gyors dinamikus tárhelyek tökéletesek lehetnek bármelyik vállalkozás számára.Az icdsoft nem ígér korlátlan szerver erőforrásokat, sok más szolgáltatóval ellentétben. Ez a cég egy korlátolt, nem túl olcsó, de minőségi webhosting szolgáltatást képvisel.

Link: ICDSoft

  • Tovább

GoDaddy

A Godaddy a világ egyik leghíresebb domain és tárhely szolgáltatója. 1997 óta biztosítja a domain neveket a piacon a legalacsonyabb áron. Az ügyfelek többszintű tárhely csomagok közül választhatnak, és rengeteg kiegészítő és extra segítségével könnyedén felépíthetik és promoválhatják weboldalukat.

Link: Godaddy.com

  • Tovább

Tartalom átvétel