Tárhely szolgáltatók az USA-ból

GoDaddy

A Godaddy a világ egyik leghíresebb domain és tárhely szolgáltatója. 1997 óta biztosítja a domain neveket a piacon a legalacsonyabb áron. Az ügyfelek többszintű tárhely csomagok közül választhatnak, és rengeteg kiegészítő és extra segítségével könnyedén felépíthetik és promoválhatják weboldalukat.

Link: Godaddy.com

  • Tovább

InMotionHosting

A 2001-ben alapult InMotionHosting, ma is egyre több hűséges ügyféllel gazdagodik. Főleg üzletek és vállalkozások számára optimalizálják szolgáltatásaikat.Az ügyfelek két adatközpont közül választhatnak. Ez főleg az Egyesült Államokban, egyes helyi vállalkozásoknak jelenthet előnyt, amelyek azt szeretnék, hogy az adatközpontok fizikailag közzel legyenek a honlapjuk célközönségéhez.

Link: InmotionHosting.com

  • Tovább

JustHost

A JustHost a lehető legjobb minőségű tárhely szolgáltatást próbálja biztosítani, a lehető legalacsonyabb áron.Nagyszerű választás lehet azoknak, akik elfogadható áron, szeretnének, könnyen kezelhető és megbízható tárhelyhez jutni.

Link: JustHost.com

  • Tovább

WebHostingPad

A 2005-ben alapult WebHostingPad ma már több mint 150,000 domain nevet üzemeltet szerverein. Az egyik legolcsóbb tárhely szolgáltató a piacon, sőt emellett minőségi szolgáltatás is nyújt.

Link: WebHostingPad.com

  • Tovább

Hosting24

A Hosting24 kezdőknek és szakértőknek is egyaránt alkalmas tárhely szolgáltató.Rendelkeznek ingyenes szolgáltatással is (000webhost.com), így lehetőség van az ingyen elindított honkapott később fizetettre váltani.

Link: hosting24.com

  • Tovább

GreenGeeks

A GreenGeeks szél erőművek segítségével állítja elő a szerverei által fogyasztott villamos energia 300 %-át, ezáltal nagymértékben hozzájárul a légkörbe kerülő szén-dioxid mennyiség csökkentéséhez.A GreenGeeks egy elfogadható árú, kiegészítőkben gazdag és környezetbarát tárhely szolgáltató.

Link: greengeeks.com

  • Tovább

ThinkHost

A ThinkHost nap és szél erőművek segítségével állítja elő a szerverei által fogyasztott villamos energia 100%-át.
Az 1999-ben alapult tárhely szolgáltató minőségi szolgáltatást próbál nyújtani minden egyes ügyfele számára.

LinkThinkHost.com

  • Tovább

iPage

Az 1998-ban alapult iPage, egy egyszerűen kezelhető tárhely szolgáltató, mely mindent megtesz annak érdekében, hogy az ügyfelei könnyen létrehozhassák, kezelhessék, és bővíthessék honlapukat.  Ha ön is gyorsan és könnyedén szeretné létrehozni saját weboldalát, akkor ez a szolgáltató remek választás lehet!

Link: iPage.com

  • Tovább

HostGator

A HostGator a világ egyik legnagyobb tárhely szolgáltatója, rengeteg elégedett ügyféllel több, mint 200 országában világszerte. A 2002-ben alapult cég, ma már a világ egyik vezető tárhely szolgáltatójává nőtte ki magát. Több mint 12000 szervert kezelnek, amelyen ma már több mint 5 millió domain név működik. A HostGator a világ internet forgalmának kb. 1% bonyolítja le.

Link: HostGator.com

  • Tovább

Tartalom átvétel